APOLLO TOP 15: ALBUMITABELI PANI KINNI ANSAMBLI TRAD.ATTACK! UUS HELIKANDJA “MAKE YOUR MOVE”!

Pea kaks kuud suletud olnud Apollo kauplused ootavad sellest nädalast taas külastajaid ning seetõttu on poe albumimüügi edetabel üle pika aja pandud kokku nii netipoe kui ka füüsiliste poodide müügitulemuste põhjal. Värske tabeli tippu lendas eelmise korra neljandalt kohalt ansambli Trad.Attack! helikandja “Make Your Move”.

Trad.Attack!’i kolmas täispikk album “Make Your Move” on bändi senisest loomingust julgem ja mitmetahulisem. See on emotsionaalne ja muusikaline jõukatsumine, kui võimsalt suudab üks kolmeliikmeline bänd kõlada. Muide, lisaks sellele, et CD asub Apollos liidripositsioonil, leiame 8. platsilt sama üllitise vinüüliversiooni!

Auväärne teine koht läheb seekord kirja kunagisele menubändile Palderjan, kuhu kuulusid Tarmo Pihlap, Vello Salumets, Vello Jurtom, Anton Lutt ja Aleksander Vilipere. Hiljuti ilmus Eesti Kullafondi sarjas nende topeltplaat ja nagu näha, on see muusikasõprade poolt väga hästi vastu võetud.

Pronksil paikneb juba kolmandat nädalat järjest Jaak Joala plaadisarja teine venekeelne kogumik “Колея”, kus on unustamatuid hitte kõrvuti lauludega, mis vajavad uuesti meelde tuletamist. Plaadifirma JJ Music poolt märtsis välja antud viisikettal esindatud laululoojate seas on sellised nimed nagu David Tuhmanov, Aleksander Zatsepin, Vladimir Migulja, Valeri Sevastjanov, Ruslan Gorobets, Vladimir Gustov ja Vladimir Matetski.

Joala mahtus viieteistkümne parema hulka veel ka albumitega “Arm mu ainus aare” (#7) ja “Ma joobun õnnest” (#14).

 

Apollo TOP 15 (15. mai):

1 Trad.Attack! – Make Your Move
2 Palderjan – Eesti Kullafond (2CD)
3 Jaak Joala – Oma rada / Колея 
4 Rita Ray – Old Love Will Rust
5 Puuluup – Süüta mu lumi
6 Paul Neitsov ja Silvia Ilves – Kümnel keelel
7 Jaak Joala – Arm mu ainus aare
8 Trad.Attack! – Make Your Move (LP)
9 Rajacas – Rajacas
10 Sibyl Vane – Duchess
11 Laste unejutud (loeb Salme Reek) – Sipsik
12 Metsarahva hääled + Konnahääled
13 Erinevad esitajad – Armastatud muinasjutud 2. osa
14 Jaak Joala – Ma joobun õnnest
15 Musamari – Lauluratas

Edetabel on koostatud Apollo kaupluste ja e-poe müügitulemuste põhjal ajavahemikul 8.-14. mai.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.