KUULA: TARVO MADSEN ANDIS VÄLJA NELJANDA SOOLOSINGLI “KEEGI TEINE”

Täna avaldas Viljandist pärit artist Tarvo Madsen oma singli “Keegi teine”, millel lööb kitarristina kaasa ka Eric Kammiste (Karl-Erik Taukar Band). Muusikaareenil uue artistina varasemaltki tuntud nimedega koostööd teinud Madseni jaoks on tegemist juba neljanda soolosingliga.

Madseni sõnul valmis lugu tegelikult juba rohkem kui aasta tagasi ning on aktiivselt olnud esituses ka bändi kontsertkavas. Singlina otsustati see lugu lõpuks välja lasta, kuna Madseni sõnul on seni olnud just see pala kontserditel alati üks publiku suuri lemmikuid. “Inimesed on korduvalt öelnud, et nad tunnevad selle loo sõnadega sidet ning mulle on see väga oluline, et minu muusika puudutaks inimesi sügavalt,” lisas Tarvo Madsen.

Rokiliku kõla, kuid popilikult meeldejääva viisiga loo esialgse variandi salvestas Madsen koos bändikaaslastega juba möödunud sügisel, kuid lõplikult valmis see alles sel kevadel. “Lugu laagerdus päris kaua ja ka muutus seeläbi üsna palju. Tahtsin, et ise oleksin rahul,” lisas Madsen ning rääkis, et lõppkokkuvõttes oli loo tegemise juures abiks hulk inimesi.

Viljandist pärit laulja ja laulukirjutaja Tarvo Madsen on viimase aasta jooksul koos oma bändikaaslastega astunud üles suurematel ning väiksematel lavadel üle Eesti. Esimene avalik kontsert anti 800-pealisele publikule eelmisel kevadel ning ühel laval on üles astutud paljude tuntud artistidega (Terminaator, 5Miinust, SHANON, Metsatöll, Kuldne Trio, Hunt jt).

Madseni varasemad kolm lugu leidsid kiiresti tee kuulajaskonna südamesse ning neist kõige edukam on siiani olnud “Üksinda” (2018), mis sai märkimisväärselt mänguaega erinevates raadiojaamades ja erinevatel platvormidel on kogunud kümneid tuhandeid vaatajaid ja kuulajaid. Uut muusikat lubab Madsen juba lähiajal.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.