TUULIKKI BARTOSIK KUTSUB RAHVUSVAHELISEL AKORDIONIPÄEVAL 6. MAIL KUULAJAD METSAKONTSERDILE

Foto: Krõõt Tarkmeel

Kolmapäeval, 6. mail on rahvusvaheline akordionipäev, mida Eesti akordionist ja helilooja Tuulikki Bartosik kutsub tähistama oma metsakontserdiga.

“2020. aasta tuleb meile kõigile erinev ja eriline. Kuigi aprillis ja mais jääb ära üks põnev ja ulatuslik tuur Saksamaal, annab see mulle võimaluse hingata rahulikult sisse-välja, nautida enesearendamist ning tuua oma kallid kuulajad akordionipäeval kontserdile,” sõnab Tuulikki.

See veebivahendusel nähtav kontsert annab muusikule võimaluse ka tähistada aprillikuus pälvitud ajakirja Songlines top valikusse saamist. Tuulikki Bartosik on valikusse sattumisest meelitatud: “Minu jaoks on väga meeliülendav olla äranimetatud sellises rahvusvahelise mainega ajakirjas kõrvuti tunnustatud maailmamuusikutega erinevatest riikidest lähemalt ja kaugemalt.”

Tuulikki Bartosiki metsakontsert toimub rahvusvaheliselt akordionipäeval kolmapäeval, 6. mail kell 20.00. Vaata seda artisti Facebook’i lehel või Kultuur.err.ee lehel. Artisti on võimalik toetada ka Fienta lehe kaudu.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.