VAATA GETTER JAANI UUT MUUSIKAVIDEOT “MITU MIND”!

Lauljatar Getter Jaani andis välja muusikavideo oma uuele singlile “Mitu mind”, mille viisi autor on Karl-Ander Reismann ja sõnad kirjutas Mihkel Raud. Videos näeb lisaks Getterile ka tema pisitütart Emily’t, kes saab täpselt nädala pärast tähistataval emadepäeval aastaseks.

Getter Jaani uue laulu esmaesitlus toimus 30. aprillil raadio Sky Plus hommikuprogrammis, Anete Tomingu tehtud muusikavideot näidati täna ETV saates “Hommik Anuga”.

“Mul on nii hea meel, et me oleme valmis saanud ühe väga südamliku loo,” rääkis Jaani ETV-le antud intervjuus. “Lugu “Mitu mind” oleks justkui teine osa laulule “Võta mul käest”, mil ma ootasin Emily’t ja “Mitu mind” on see aeg kus minu maailma kõige suurem varandus on minuga.” 

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.