LUMEVÄRVIL ILMUS TEINE SINGEL “MEIE LUGU”

Anette Leis

Esitaja Lumevärv taha peituv produtsentide duo Kermo Hert ja Margus Piik on enda tiimi kaasanud noore laulja, kellega koostöös valmis Lumevärvi teine singel. Möödunud aastal välja antud hitiga “Milline päev” osales duo koos Ingaga ka Eesti Laulul.

2019. aasta sügisel korraldatud konkursi kaudu leidis Lumevärv 22-aastase Anette Leisi, kellega nüüd koostööd tehakse.

“Olen kasvanud väga musikaalses peres ja lauluga olnud seotud läbi elu. Praegu lõpetan ülikooli ning vaba aega sisustan tantsuhobiga. Olen Lumevärvi projektist väga elevil ja loodan, et sellest suvisest singlist saab alguse uus ja põnev teekond minu elus,” rääkis Anette.

Laulu “Meie lugu” sõnad on kirjutanud Berit Sal-Saller.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.