KADRI VOORAND ANNAB VEEBIKONTSERDI SAUNALAVALT

Foto: Laura Strandberg

Muusik Kadri Voorand annab kolmapäeval, 29. aprillil kell 20 veebikontserdi oma saunastuudiost. Kontserdil “Armastus võib kõik” mängib Voorand muusikat klaveril ja keskendub eelkõige ballaadidele armastusest.

Kontsert kuulub Rakvere kultuurikeskuse veebikontsertide sarja “Elu pärast…” ning sinna on võimalik soetada vabatahtlik pilet, mille tulu läheb Kadri Voorandi tegemiste toetuseks.

Kadri Voorand lubab, et õige pea annab ta ka veel suurema virtuaalkontserdi, kus astub üles koos Mihkel Mälgandiga. “Sellest suurest sündmusest on võimalik osa saada ka kõikidel eestlastel, sestap tasub uudistel silma peal hoida ka lähitulevikus,” sõnab Voorand.

Loe kontserdi kohta siit.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.