YRIEL AVALDAS ÄKILISE TEISE SINGLI TULEVASELT ALBUMILT

Foto: Fengarm

Kuu algul debüütsingliga avalikkuse ette tulnud progressiivse metali bänd Yriel avaldas täna teise loo 7. mail ilmuvalt lühialbumilt “In Retrospect”.

Bändi eestvedaja Ivo Laanelind: “Uus singel “Pagan Bishop” on Yrieli peagi ilmuva plaadi avalugu ja tutvustab meid natuke teise nurga alt, kus äkilistest kitarririffidest kõlab rohkem läbi ka minu taust thrash metali žanris.”

Laulja ja sõnade autori Kris Kirs sõnul võtab singli mõtte üldjoontes kokku levinud ütlus, et loodus ei salli tühja kohta. “Jutustame loo moodsa aja preestrilaadsest tegelasest, kes võlub inimesi võltsreligioossete ja pseudomeditsiiniliste lubadustega, et teha end n-ö hierarhiavaba vaimse liikumise eestvedajaks,” täiendab ta.

 

Yriel jätkab ka uue laulja ning trummari otsinguid. Kui tunned, et oled sobiv kandidaat, kirjuta bändile e-kiri aadressil yrielband@gmail.com või Facebookis.

Yrieli praeguses koosseisus on kitarrist Ivo Laanelind (ex: Tankist, SS Robot) ja bassist Margus Traumann (Tankist, Loits). Singlil tegid stuudiomuusikutena kaasa ka laulja Kris Kirs ning trummar Tanel Palmroos.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.