RAADIO 2 KODULEHEL ESILINASTUB BÄNDI OUU DOKFILM REISIST RUHNU SAARELE

Järgmise nädala teisipäeval toimub Raadio 2 kodulehel bändi Ouu dokfilmi “Ruhnu reis ehk Eesti saare eripära” esilinastus.

Film on kui armastusavaldus Ruhnu saarele, mis räägib ilustamata loo indiansambli Ouu ettekavatsemata seiklustest mullusel suvel Ruhnus toimunud bändilaagris. Tegemist oli ansambli esimese bändilaagriga, kuhu võeti kaasa ka sõbrabändi ninamees Frank-Leander Sapego, kes valdava osa saarel toimunust filmilindile sai.

Lisaks bändilaagrile omastele loomeprotsessidele tehti lähemat tutvust saare elanikega, kes Nõmmelt pärit bändiliikmed oma tegemistesse kaasasid. Film annab ühtaegu muretult seiklusrikka vaatepildi Ruhnust, aga ka lähema sisevaate ansambli dünaamikast, kelle muusika on köitnud kuulajaid nii Eestis kui ka välismaal.

Lühifilmi “Ruhnu reis ehk Eesti saare eripära” esilinastus toimub Raadio 2 kodulehel 28.04 kell 11.11. Dokfilmi juhatab sisse intervjuu Ouuga Erik Morna “Jätkuhommikus”.

Ouu videosingel “Mystical Island”:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.