KENORS AVALDAS VIDEOSINGLI “KODUKAS”

Foto: Tanel Tero

Kenors on 8-liikmeline bänd, mis end žanriliselt ei piira. Mõjutusi on nii jazzist, house’ist, funkist kui ka pungist. Uues laulus “Kodukas” on parasjagu süntesaatoreid, tugevad taustavokaalid ja Roy Ayersist mõjutatud vibrafonisoolo. Pala iseloomustavad uinutavad mitmehäälsused, logelevad vibrafonipartiid ja neile vastukaaluks on kitarri ja perkussiooni rütmimäng.

Muusikavideo kandvates rollides on Kenorsi ninamees Kristjan Tenso ja ansambli Ouu kitarrist ja laulja Tiit Liblik. Režisöör on Kristjan Tenso ise ning operaator Martin Lauri, kes Tensoga koos ka muid muusikavideo projekte on teinud. Muuhulgas näiteks Lexsoul Dancemachine’i video “Nu Reality”.

Video sisuks on raske pohmell ja sellega kaasnev tahtmatus midagi korda saata. Ei saa salata, et üritati edasi anda emotsiooni, mis eriolukord tekitanud on. Pearollis olnud Tiit Liblik kommenteeris järgnevalt: “Set design avaldas muljet. On tõeline pühendumus enda kodu muusikavideo tarbeks koguaeg niisuguses seisus hoida. Samaväärselt hästi oli läbi mõeldud ka kostüümidisain. Kristjani riidehunnikust leidus igasuguseid kaltsusid ja nartsusid, mis ideaalselt videosse sobisid.”

“Kodukas” on singel helges tulevikus ilmuvalt albumilt “Parimad palad”. Singlit, ja teisi albumile tulevaid lugusid esitletakse ohutus kauguses, siis kui piirid avanevad ja jälle kontserte korraldada tohib.

Peagi ilmub lugu Spotifys ja kõikides teistes striiminguplatvormides.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.