VAATA JÄRELE: EUROVISIOONI KODUKONTSERDI 3. OSAS ESINESID TEISTE SEAS KA VICTOR CRONE JA UKU SUVISTE!

Eurovisiooni lauluvõistlus viis reedel konkursi fännid juba kolmandat korda tänavuste artistide elutuppa, pakkudes võimalust nautida kodukontserte. Kell 18.00 YouTube’is esilinastunud videos esinesid teiste seas 2019. aastal Eurovisioonil Eestit esindanud Victor Crone ning Eesti Laul 2020 võitja Uku Suviste.

Victor Crone esitas eurofännidele laulu “Storm” (algab video 8. minutil, vaata artikli allosast) ja kaverdas Elina Borni & Stig Rästa lugu “Goodbye to Yesterday” (39. minutil). Uku Suviste kandis ette tänavu võistlustulle astuma pidanud loo “What Love Is” (25. minutil), kus viiulit mängis üllatusena Alexander Rybak (Norra 2009 + 2018) ning kaverina kõlas Loreeni hitt “Euphoria” (47. minutil).

Lisaks neile lõbustasid kolmandas osas vaatajaid Lake Malawi (Tšehhi 2019), Ulrikke (Norra 2020), Hurricane (Serbia 2020), Jeangu Macrooy (Holland 2020), Jalisse (Itaalia 1997) ja Lesley Roy (Iirimaa 2020).

Maiuspalaks kõlas Sergey Lazarevi (Venemaa 2016 & 2019) ning Helena Paparizou (Kreeka 2005) duett “You Are the Only One” (35. minutil). 

Teatavasti jääb tänavune Eurovisiooni lauluvõistlus koroonaviiruse pandeemia tõttu ära, kuid võistluste korraldajad töötasid välja alternatiivse Eurovisiooni saate “Eurovision: Europe Shine A Light”, mis jõuab eetrisse 16. mail kell 22.00. Saade läheb eetrisse 46 ringhäälinguorganisatsioonis, sealhulgas ERR-is (ETV-s).

Eurovisiooni finaali asemel toimuva erisaate “Eurovision: Europe Shine A Light” lõpus esitavad selleaastased artistid üheskoos 1997. aasta võiduloo “Love Shine a Light”. Lugu esitavad kõigi 41 riigi artistid, kes sel aastal Eurovisioonil osalema pidid. Artistid ei saa omavahel kokku, vaid laulavad lugu erinevatest kohtadest. 

Vaata video “Eurovision Home Concerts” 3. osa:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.