APOLLO TOP 15: ESIVIISIKUS LAUSA KOLM JAAK JOALA MUUSIKAKOGUMIKKU!

Jaak Joala (foto: Illis Vets)

2014. aasta septembris meie seast lahkunud laulja ja muusikapedagoogi Jaak Joala looming on jätkuvalt väga hinnatud. Apollo albumimüügi esiviisikus on temalt koguni kolm kogumikplaati, neist kaks venekeelsed.

Ometi ei asu enam liidrikohal viiel korral tabelit juhtinud Jaak Joala CD “Oma rada / Колея”, mis langes teiseks, vaid hoopis eelmisel aastal ilmunud helikandja “Arm mu ainus aare”. “Kirsiks tordil on [albumi] viimane lugu “Varahommikul”, mis võtab selle plaadi imeilusalt kokku ja näitab, et Jaak oli võimeline laulma peaaegu igat sorti muusikat,” ütles Olavi Pihlamägi 2019. a. novembris kogumiku esitlusel, nentides et tal on natuke kahju sellest, et plaadile jõudis vaid kolm Eesti heliloojate laulu.

Kui Joala viisiketastest paikneb “Arm mu ainus aare” Apollo TOP 15 esikohal ja “Oma rada / Колея” hõbemedalil, siis esiviisiku viimasele platsile mahutas end veel ka “Jääda iseendaks / Быть самим собой”, millel leiduvad ajavahemikus 1978-1986 salvestatud laulud. 

Kolmandale positsioonile maandus Apollos soul-laulja ja helilooja Rita Ray debüütalbum “Old Love Will Rust” ning neljanda koha vääriliselt müüdi – nagu ka eelmisel nädalal – Pärnu alternatiivrokitrio Sibyl Vane vinüülplaati “Duchess”.

 

Apollo TOP 15 (17. aprill):

1 Jaak Joala – Arm mu ainus aare
2 Jaak Joala – Oma rada / Колея
3 Rita Ray – Old Love Will Rust
4 Sibyl Vane – Duchess (LP)
5 Jaak Joala – Jääda iseendaks / Быть самим собой 
6 Andres Roots – Mississippi to Loch Lomond
7 Soundtrack – Frozen 2 
8 Puuluup – Süüta mu lumi
9 Coldplay – Everyday Life
10 Naksitrallid (loevad Aarne Üksküla, Kalju Orro, Lembit Ulfsak ja Silvia Laidla) – Eesti Kullafond (3CD)
11 Lenna – 3X
12 Laste unejutud (loeb Salme Reek) – Sipsik
13 Tarmo Pihlap – Eesti Kullafond (3CD)
14 Georg Ots – Eesti Kullafond (2CD)
15 Laste muinasjutud – Eesti Kullafond (3CD)

Edetabel on koostatud Apollo e-poe müügitulemuste põhjal ajavahemikul 10.-16. aprill.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.