YESI MAIS TOIMUMA PIDANUD KONTSERT LÜKKUB JÄRGMISE AASTA APRILLI

YES pidi Alexela Kontserdimajas esinema 11. mail, kuid koroonaviiruse puhangu tõttu lükkub kontsert järgmise aasta kevadesse ning Tallinnas esineb bänd 30. aprillil 2021. Seni ostetud piletid kehtivad uuel kuupäeval.

Briti progeroki bänd YES naaseb järgmise aasta kevadel Eestisse ning annab 30. aprillil The Album Series 2021 tuuri raames kontserdi Alexela Kontserdimajas Tallinnas. Täies pikkuses esitatakse lood bändi 1974. aastal ilmunud seitsmendalt stuudioalbumilt “Relayer” ning lisaks saab loomulikult kuulda mitmeid teisi tuntud YESi palasid. Kontserdielamust võimendavad taustavideod HD ekraanidel.

Sõnum bändilt:

“Loodame, et meie fännid on viirusepuhangule vaatamata terved.

Ootame väga, et esitada albumi “Relayer” lugusid ning teisi YESi klassikuid juba 2021. aasta kevadel. Nagu lubatud, saame nüüd välja kuulutada The Album Series 2021 tuuri uued kuupäevad.

Kõik seni ostetud piletid kehtivad uuel kuupäeval. Uuri lisainfot: yesworld.com.

Püsige terved ning kohtume peagi!”

Seoses koroonaviiruse tõttu kehtestatud eriolukorraga lükkub 11. mail toimuma pidanud YESi kontsert 30. aprillile 2021. Kontsert toimub Alexela Kontserdimajas ning seni ostetud piletid kehtivad uuel kuupäeval.

Pärast eriolukorra lõppu jagatakse täpsemat infot neile piletiostjatele, kes kuupäevamuudatuse tõttu kontserdil osaleda ei saa.

Ürituse leht Facebookis.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.