FOLKTROONIKAKÜTTEBÄND OOPUS ANNAB FACEBOOKIS KUUMA KONTSERDI

OOPUS (foto: Kerttu Kruusla)

Suurel reedel, 10. aprillil algusega kell 22.00 annab OOPUS Facebooki vahendusel järjekorras kolmanda live kontserdi.

Bändi kontseptsioon on siduda pärimusmuusika elemendid elektroonilise muusika, valguse ja visuaalidega ning kütta rahvas tantsima. Ülekanne saab olema Põhjala tehasest bändi stuudiost. Oodata on muuhulgas valikut lugudest nende albumilt “Nõidus”, mis sai nominatsiooni EMA2020 Aasta Etno/Folk/Rahvalik albumi kategoorias.

Bändi kuuluvad Johannes Ahun (süntesaatorid, live heli), Mari Meentalo (vokaal, eesti torupill, hulusi, kannel), Aleksander Sporhgis (valgus, visuaalid), Kerttu Kruusla (foto, illustratsioonid). OOPUSe mentoriks on Sandra Vabarna bändist Trad.Attack!

Link kontserdile
Toetusvõimalus
Sotsiaalmeedia

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.