ANSAMBEL ANTSUD ÕPETAB OMA UUE LAULUGA TÄHED SELGEKS

Ansambel Antsud tervitab kõiki kodumaa õpetajaid ja lapsevanemaid lauluga “Tähestik”. Laul on rõõmsameelne vahepala koduõppele, eelkõige suunatud eelkooliealistele- ning algkoolilastele, aga kindlasti pakub rõõmu igas vanuses kuulajale.

Tegemist on lõbusa reggae stiilis tähestikku tutvustava lauluga, video toetab ka visuaalselt tähtede õppimist. Loo kirjutamise mõte oli ansamblil Antsud juba pikemat aega, sest bändiliikmete kodudes kasvab mitu last, ning aeg-ajalt tuleb kodutööde tegemise ajal abi otsida arvutiekraanist või telerist. Kahjuks on enamus haridusliku sisuga tähtede laule inglis- või venekeelsed. Seega tehti uus eestikeelne laul koos videoga.

Antsud kommenteerivad: “Lauluga soovime tänada õpetajaid, kes on hetkel tugevalt oma mugavustsoonist väljas ning annavad endast iga päev maksimumi leiutades parimaid võimalikke viise lastele täisväärtusliku hariduse pakkumisel. Samuti saadaks tänusõnad kõigile lapsevanematele, kes lisaks kodukontorile ja argimuredele peavad nüüd hakkama saama ka lapse abistamisega koolitöödes kordades suuremal määral kui tavaolukorras. Te kõik olete tublid ja saate hakkama!

Lisaks tahaks selle lauluga innustada lapsi ja noori ikka edasi õppima, sest õppimine võib ka väga lõbus olla!

Püsige kodus ja olge terved!”

Antsud “Tähestik”:
Viis ja sõnad – Aile Alveus-Krautmann
Seade – Antsud
Salvestus, mix ja master – Siim Mäesalu (SonicMedia)

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.