GRAV MORBUS AVALDAS OMA ESMASPÄEVAL ILMUVA DEBÜÜTALBUMI PEALT SINGLI

Kapa

Tartu uus black metal artist Grav Morbus avaldas oma 6. aprillil ilmuva esikalbumi pealt singli “Külmun”. Loo esmaesitlus toimus 1. aprillil Raadio 2 saates “Metallion”.

Grav Morbuse nime taga on Tartu muusik Kapa, keda seni teatakse bändidest Throcyte ning Puberteet. 6. aprillil ilmuv album “Masohhist” on salvestatud ning miksitud Endrik Salaku poolt. Albumi masterdas Anders Melts.

“Mul on ülim rõõm anda välja midagi, mis tuleb otse sügavalt südamest. Olen sellist muusikat armastanud, mis tekitab emotsioone ja olen seetõttu ka ise tahtnud sellist asja teha. “Külmun” sobis minu meelest singliks ka hästi, sest on lühike ning annab kogu plaadi emotsiooni väga kokkuvõtvalt edasi,” kommenteerib Kapa.

Album “Masohhist” ilmub 06.04.2020 digitaalselt kõigil populaarsetel striimimisplatvormidel.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.