EESTI LAULUL OSALENUD RENATE ANDIS VÄLJA UUE ALBUMI!

Sel aastal Eesti Laulul osalenud Renate andis välja enda neljanda kauamängiva “Millennium”.

“Algselt oli plaan album välja anda ka füüsiliselt, aga praeguses eriolukorras ei taha ma soodustada seda, et inimesed peaksid veel poodi minema minu plaati otsima, seega sai praegu otsustatud album välja anda digitaalselt ning peale eriolukorra lõppu loodame plaadi ka poodidesse saada,” räägib Renate. Ta jätkab: “Olen muidu ise ikka seda usku, et plaati füüsiliselt käes hoida, aga samas mõistan, et tänapäeval on enamus muusika kuulamisest nagunii kolinud üle Internetti, seega usun, et see variant sobib ka praegu hästi. Küll aga tean, et mul on ka vanemaid kuulajaid ning soovin ka nende peale mõelda.”

Renate sõnul soovis ta, et albumil oleks palju uusi laule, kuna viimane plaat ilmus viis aastat tagasi ning selle aja sees on ilmunud juba palju laule, mis on ka avalikkuse ette jõudnud. Vastukaaluks vanadele lauludele oli soov, et albumil oleks küllalt ka uut materjali, mida avastada. Albumi enamuse lood on produtseerinud Lauri Lembinen. Albumi suurtoetaja on SUN365.

Muide, täna, 31. märtsil on Renate sünnipäev. Soovime talle palju-palju õnne sünnipäevaks ja loomulikult õnnitlused ka uue plaadi ilmumise puhul! 💐

Kuula albumit “Millennium” Spotifyst:

Helikandjat saab kuulata ka Apple Music’us ja Deezeris.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.