CARTOON ON TAGASI UUE SINGLIGA “HOWLING”!

Singli kujundus: Mari-Liis Lõnsu

Elektroonilise muusika koosseis Cartoon avaldas reedel, 27. märtsil uue singli “Howling”. Lugu ilmus maineka Suurbritannia plaadifirma NoCopyrightSounds alt ning sellele andis oma hääle lauljatar Asena. “Howling” on saadaval kõikides muusikaedastusplatvormides.

Cartooni liikmed, kes andsid kolm aastat tagasi sotsiaalmeedia vahendusel teada, et lõpetavad tegevuse, vihjavad ühes värskelt ilmavalgust näinud singliga, et koosseis on taas aktiivne. “Kuna hetkel ei tohi üle kahe inimese koos viibida ja meid on kolm, siis on ees rasked valikud,” sõnavad Ago Teppand, Hugo Martin Maasikas ja Joosep Järvesaar, kuid lisavad tõsisemal noodil juurde, et sel aastal on veel uut muusikat oodata.

Muusikute sõnul sai “Howling” salve paari päevaga ning seejärel keskenduti juba detailidele ja tehnilistele nüanssidele. “Kui see lugu algselt tekkis ja ka vokaali partiid said enam-vähem paika, polnud meil küsimustki kes sellele hääle võiks anda, sest Asena meeldib meile kõigile, nii laulja, räppari kui inimesena,” räägib Ago Teppand. Singli kaanetöö autor on Mari-Liis Lõnsu.

Cartooni liikmed, kes teevad palju tööd koduses keskkonnas, tõdevad, et praegune olukord on nende jaoks muusika kirjutamise mõttes produktiivne. “Olgugi, et karantiin takistab päris paljude asjade lõpule viimist, annab see võimaluse keskenduda lugude kirjutamisele ja produktsioonile.”

Cartooni eksklusiivset DJ-seti on võimalik kuulata kolmapäeval, 1. aprillil, mil Beach Grindil esinevad kohalikud artistid teevad aadressil www.beachgrind.ee 8-tunnise live-ülekande.

Järgmised planeeritud ülesastumised on 10. juulil Pärnus, Beach Grindil ja 17. juulil Hollandis, Liquicity Festivalil. Cartooni tegemistel saab silma peal hoida Facebookis ja Instagramis.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.