EWERT SUNDJA ANNAB REEDE KESKPÄEVAL VIRTUAALSE KODUKONTSERDI

Foto: Krists Luhaers

Muusik Ewert Sundja teeb reede, 27. märtsi keskpäeval oma kodust hubase ja tubase veebiülekande.

Veebikontserti saab vaadata Kia Eesti Facebooki lehel. “Loovust ei saa karantiini panna ja jõuga aitab Kia Stinger!”, seisab sotsiaalmeedias toimuva ürituse kirjelduses.

Sundja kirjutas neljapäeval oma FB lehel järgmist: “Allun grupisurvele ja laulan homme kella 12 paiku paar laulu. See tundub mingi popp asi praegu 🙂 Jaga sõbraga ja anna teada, mis laulu tahaksid kuulda. Kuulmiseni! 😷”

Ewert Sundja (36) on eesti muusik, laulja ja laulukirjutaja. Ta musitseerib 2009. aastast ansamblis Ewert and The Two Dragons, raadio Elmar koostatud Eesti lugude edetabelis on Sundja hetkel aga teist nädalat esikohal oma loodud ja esitatud palaga “Sipsiku laul”, mis valmis veebruaris esilinastunud animafilmi “Sipsik” jaoks.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.