FRANKI ANIMALI ASUTAJALIIGE, KITARRIST JA LAULUKIRJUTAJA JONAS KAARNAMETS AVALDAS TIKS REKORDSI ALT ESIMESE SOOLOPROJEKTI

jonas.f.k (foto: Kristiin Elmat)

Uue ja elektroonilise sooloprojekti jonas.f.k näol avaldab Jonas Kaarnamets esimest korda muusikat, mida ta on üksi, kaasautorite abita kirjutanud. Lühialbumi “buda.01” väljaandjaks on kodumaine plaadifirma TIKS Rekords.

Jonas Kaarnamets on Eesti muusikamaastikul olnud tegev juba pea kümme aastat. Olles asutajaliige alternatiivbändis Frankie Animal, on ta lisaks nii stuudios kui kontserdiformaadis koostööd teinud suure hulga nimekate kodumaiste artistidega nagu Erki Pärnoja, NOËP ja Sander Mölder. Täna TIKS Rekordsi alt ilmunud jonas.f.k lühialbum “buda.01” on sulam tänapäevasest pop- ja sügavamast elektroonilisest muusikast ning sellel kompab Jonas oma piire laulukirjutaja, produtsendi ja artistina.

Debüüt-lühialbum valmis nii teel olles kui ka uues keskkonnas musitseerides: “Sisuliselt on see album katkend ühe 25-aastase noormehe elust. Ma pakkisin eelmisel kevadel oma stuudio autosse ja sõitsin üksi kuuks asjaks Budapesti linna ja iseennast avastama. Kuu ajaga jõudis oma asjade üle päris palju mõelda ning ühel või teisel kujul jõudsid need mõtted nendesse lugudesse – see on omamoodi reisipäevik, kus iga pala on justkui üks sissekanne või emotsioon. Ühtlasi hakkasin sellel perioodil ka esimest korda elektroonilisemasse muusikasse süvitsi minema ning kindlasti jätsid lauludele jälje Nicolas Jaar, erinevad prantsuse electro artistid, aga ka Sander Mölder ja temaga TIKS071 plaadi juures töötamine,” kirjeldas jonas.f.k debüüti ja protsessi.

Materjal leiab peagi tee ka vinüülile, mida on võimalik juba praegu ette tellida Bandcampi keskkonnast.

Jonas.f.k lühialbum “buda.01” Spotifys:

Uue lühialbumi fookussingel “Szia, Baby” YouTube’is: 

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.