INDREK VENTMANN AVALDAS MUUSIKALISE ÕPPEMATERJALI KOROONAST

Proviisor ja laulja Indrek Ventmann on pannud meeldejäävasse ja stressivabasse laulu “Für koroona” kõik meeldetuletused ja hügieenireeglid, millega antud eriolukorras arvestama peab.

“Õnneks ei sega kodusolemine loometööd ja tänu sellele saime Allan Kasukiga valmis tehtud laulu. “Für koroona” kordab üle kõik tähtsad reeglid, mida hetkel keegi meist unustada ei tohiks,” lausus proviisor ja laulja Indrek Ventmann.

Allan Kasuk kommenteeris MuusikaPlaneedile, et lugu salvestati pühapäeval, 15. märtsil. “Eile tegime viimistlused ja lüürikavideo ning nüüd tuli välja. Laulu oli lihtne teha, sest eesmärk oli selge – anda edasi kasulikku teavet ning lõbustada meelt hetke olukorras,” rääkis Kasuk.

Nii et, hea lugeja, pese käed puhtaks, ära mine tööle kui ninast tuleb suppi ning võimalusel püsi üldse kodus! Vastutustundlikult käitudes kaitseme iseend, oma lähedasi ning eriti eakaid ja nõrgenenud immuunsüsteemiga inimesi, kellele viirus võib mõjuda kõige ohtlikumalt. Soovime vastupidavust ja edu kõigile eesliinil olevatele meditsiinitöötajatele ja apteekritele! Ja inimestele paneksime veelkord südamele püsida kodus ning võtta tõsiselt korraldusi, mida jagavad nii riik kui Terviseamet. 

Koroonaviirusest on teinud loo ka DJ Cityflash aka Meelis Eskola, kelle tantsuträkk kannab pealkirja “Fukk the Corona Virus”. Tegu on tema 2018. aasta pala “Fukk the Haters” uusversiooniga:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.