📊 MUUSIKAPLANEEDI TOP 10: ANNE VESKI TAANDUS KARL-ERIK TAUKARI EES

Seitsmel korral MuusikaPlaneedi TOP 10-t juhtinud popdiiva Anne Veski on oma aktuaalse singliga “ImevÀÀrne aeg” taandunud teisele positsioonile, sest vĂ€rskes pingereas sööstis liidrikohale Karl-Erik Taukari hitt “Kuule”, mis kogus oma avanĂ€dalal 23,72% hÀÀltest.

“SuvehĂ”nguline lugu “Kuule” rÀÀgib elus Ă”igete hetkede Ă€ratundmisest ja inimesest, kellega vĂ”ib sĂ”ita kasvĂ”i Kuule. Mul pole hĂ€bi tunnistada, et olen ĂŒks neist, kes elab suuresti ainult Eestimaa suve nimel ja hakkan mĂ€rtsist juba vaikselt pĂ€evi lugema,” rÀÀkis 1. mĂ€rtsil 31. sĂŒnnipĂ€eva tĂ€histanud Karl-Erik Taukar singli ilmudes.

Laulu sĂŒnni juures oli lausa kaheksa inimest – autoritena on Ă€ra mĂ€rgitud Eric Kammiste, Karl-Erik Taukar, Stig RĂ€sta, Fred Krieger, Ago Teppand, Vallo Kikas, Kerli Kivilaan ja Markkus Pulk. Pala “Kuule” muusikavideo filmiti Indoneesia populaarsel kuurortsaarel Balil ning seda on YouTube’is alates 6. mĂ€rtsi hommikust vaadatud ĂŒle 94 000 korra. 

Teatavasti on Eestis koroonaviiruse tĂ”ttu praegu kĂ”ik kultuuri- ja meelelahutusĂŒritused edasi lĂŒkatud ja tĂŒhistatud. Karl-Erik Taukar rÀÀkis tĂ€na hommikul Vikerraadiole artistide elust ja mĂ”tetest, kui sissetulekut enam ei ole. Telefoniintervjuud saab jĂ€relkuulata siit.

Nagu juba mainitud, siis MuusikaPlaneedi TOP 10-ne teisele astmele langes Anne Veski eelmise aasta oktoobris ilmavalgust nĂ€inud singel “ImevÀÀrne aeg”, mille autorid on Armin Velgre ja Leelo Tungal. Kui meie uus esikohalugu kannab pealkirja “Kuule”, siis Anne laul “ImevÀÀrne aeg” algab sĂ”nadega: “Kaugel kumab Kuu, kesk kĂŒlma sĂŒdaööd”

AuvÀÀrsele esikolmikule paneb seekord punkti kollektiiv N.O.O.B, mis koosneb neljast endisest Olavi Otepalu BĂ€ndi liikmest. Nende vĂ€rskeim sinku “Kaugetel teedel” asub meie tabelis teist nĂ€dalat ja on vĂ”rreldes möödunud korraga kerkinud ĂŒhe astme vĂ”rra ĂŒlespoole.

 

MuusikaPlaneedi TOP 10 #246 (16. mÀrts):

1 UUS [1] Karl-Erik Taukar “Kuule” (23.72%)
2 (1) [18] Anne Veski “ImevÀÀrne aeg” (17.95%)
3 (4) [2] N.O.O.B “Kaugetel teedel” (15.38%)
4 UUS [1] Pettunud Kodanik “TĂ€na pole tuju meil” (12.5%)
5 UUS [1] Tanel Padar “Sinu aeg” (10.58%)

6 (2) [2] lambandaz feat. Wild Disease “Edasi tagasi” (7.37%)
7 (3) [5] lambandaz “Sinu juurde” (6.09%)
8 UUS [1] Lexsoul Dancemachine “Nu Reality” (3.21%)
9 (5) [4] FTF feat. Anette Maria Rennit “Warriors” (2.24%)
10 UUS [1] Justament “MĂ€rts” (0.96%)

HÀÀli: 312 (aitÀh!)

Igal nĂ€dalal pÀÀsevad edasi esiviisikusse hÀÀletatud laulud ja neile asuvad konkurentsi pakkuma viis uustulnukat. Seekord astuvad vĂ”istlustulle: 

∙ AG x BeebilĂ”ust “Narkomaan”
∙ Kenneth RĂŒĂŒtli “Tuul”
∙ lambandaz “See öö”
∙ Maria Stuart “Kevad”
∙ Syn Cole “Cinematix”

VĂ€rske gallup ootab hÀÀli lehe paremas servas (mobiiliversiooni puhul lehe allosas) ning lĂ€heb lukku pĂŒhapĂ€eval, 22. mĂ€rtsil kell 23:59. Tuld! đŸ”„

Lisa kommentaar

See lehekĂŒlg kasutab Akismet'i rĂ€mpsposti tĂ”kestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.