📊 MUUSIKAPLANEEDI TOP 10: ANNE VESKI TAANDUS KARL-ERIK TAUKARI EES

Seitsmel korral MuusikaPlaneedi TOP 10-t juhtinud popdiiva Anne Veski on oma aktuaalse singliga “Imeväärne aeg” taandunud teisele positsioonile, sest värskes pingereas sööstis liidrikohale Karl-Erik Taukari hitt “Kuule”, mis kogus oma avanädalal 23,72% häältest.

“Suvehõnguline lugu “Kuule” räägib elus õigete hetkede äratundmisest ja inimesest, kellega võib sõita kasvõi Kuule. Mul pole häbi tunnistada, et olen üks neist, kes elab suuresti ainult Eestimaa suve nimel ja hakkan märtsist juba vaikselt päevi lugema,” rääkis 1. märtsil 31. sünnipäeva tähistanud Karl-Erik Taukar singli ilmudes.

Laulu sünni juures oli lausa kaheksa inimest – autoritena on ära märgitud Eric Kammiste, Karl-Erik Taukar, Stig Rästa, Fred Krieger, Ago Teppand, Vallo Kikas, Kerli Kivilaan ja Markkus Pulk. Pala “Kuule” muusikavideo filmiti Indoneesia populaarsel kuurortsaarel Balil ning seda on YouTube’is alates 6. märtsi hommikust vaadatud üle 94 000 korra. 

Teatavasti on Eestis koroonaviiruse tõttu praegu kõik kultuuri- ja meelelahutusüritused edasi lükatud ja tühistatud. Karl-Erik Taukar rääkis täna hommikul Vikerraadiole artistide elust ja mõtetest, kui sissetulekut enam ei ole. Telefoniintervjuud saab järelkuulata siit.

Nagu juba mainitud, siis MuusikaPlaneedi TOP 10-ne teisele astmele langes Anne Veski eelmise aasta oktoobris ilmavalgust näinud singel “Imeväärne aeg”, mille autorid on Armin Velgre ja Leelo Tungal. Kui meie uus esikohalugu kannab pealkirja “Kuule”, siis Anne laul “Imeväärne aeg” algab sõnadega: “Kaugel kumab Kuu, kesk külma südaööd”

Auväärsele esikolmikule paneb seekord punkti kollektiiv N.O.O.B, mis koosneb neljast endisest Olavi Otepalu Bändi liikmest. Nende värskeim sinku “Kaugetel teedel” asub meie tabelis teist nädalat ja on võrreldes möödunud korraga kerkinud ühe astme võrra ülespoole.

 

MuusikaPlaneedi TOP 10 #246 (16. märts):

1 UUS [1] Karl-Erik Taukar “Kuule” (23.72%)
2 (1) [18] Anne Veski “Imeväärne aeg” (17.95%)
3 (4) [2] N.O.O.B “Kaugetel teedel” (15.38%)
4 UUS [1] Pettunud Kodanik “Täna pole tuju meil” (12.5%)
5 UUS [1] Tanel Padar “Sinu aeg” (10.58%)

6 (2) [2] lambandaz feat. Wild Disease “Edasi tagasi” (7.37%)
7 (3) [5] lambandaz “Sinu juurde” (6.09%)
8 UUS [1] Lexsoul Dancemachine “Nu Reality” (3.21%)
9 (5) [4] FTF feat. Anette Maria Rennit “Warriors” (2.24%)
10 UUS [1] Justament “Märts” (0.96%)

Hääli: 312 (aitäh!)

Igal nädalal pääsevad edasi esiviisikusse hääletatud laulud ja neile asuvad konkurentsi pakkuma viis uustulnukat. Seekord astuvad võistlustulle: 

∙ AG x Beebilõust “Narkomaan”
∙ Kenneth Rüütli “Tuul”
∙ lambandaz “See öö”
∙ Maria Stuart “Kevad”
∙ Syn Cole “Cinematix”

Värske gallup ootab hääli lehe paremas servas (mobiiliversiooni puhul lehe allosas) ning läheb lukku pühapäeval, 22. märtsil kell 23:59. Tuld! 🔥

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.