PILETILEVI TEADAANNE SEOSES ERIOLUKORRA KEHTESTAMISEGA EESTI VABARIIGIS

Piletilevi kodulehel avalikustati reedel, 13. märtsil teade seoses koroonaviiruse levikuga.

Teates seisab:

“Tulenevalt Vabariigi Valitsuse poolt kehtestatud eriolukorrale on edasi lükatavate ning ära jäävate ürituste arv väga suur. Sellega seoses palume kõigil klientidel varuda kannatust kuni suudame iga ürituse osas anda konkreetsed juhised. Seoses suure infovooga ei suuda Piletilevi vastata üksikute juhtumiga seotud küsimustele, koondame teemad ning koguneva info põhjal esitame teabe esmajärjekorras Piletilevi kodulehel. Konkreetsete ürituste kohta edastame informatsiooni lisaks kodulehel info avaldamisele internetist piletiostnutele e-kirjade teel. Kui kodulehel on konkreetse ürituse staatus “peatatud”, siis see tähendab, et informatsioon on uuendamisel. Olgem üheskoos mõistvad kogu kultuuri- ja meelelahutussektori suhtes, andke veidi aega ning edasilükatud ürituste puhul võimalusel ärge pileteid tagastage.”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.