APOLLO TOP 15: MIS TE ARVATE, KES ON ESIKOHAL? JAAK JOALA, LOOMULIKULT!

Apollo poodides müüb helikandjatest endiselt kõige paremini Jaak Joala selle kuu alguses ilmunud venekeelne kogumikplaat “Oma rada / Колея”. Väärib märkimist, et TOP 15-nes on neli kohta hõivanud Lõuna-Korea poistebändi BTS värske stuudioalbumi “Map of the Soul: 7” erinevad versioonid.

Jaak Joala (1950-2014) venekeelsel kogumikul leidub unustamatuid hitte kõrvuti lauludega, mis vajavad uuesti meelde tuletamist. Plaadil esindatud laululoojate seas on sellised nimed nagu David Tuhmanov, Aleksander Zatsepin, Vladimir Migulja, Valeri Sevastjanov, Ruslan Gorobets, Vladimir Gustov ja Vladimir Matetski. Just viimase kaks laulu “Ma ootan postiljoni” ja “Lavendel” olid publiku suured lemmikud. 

Nii nagu nädal tagasi, asub Apollo plaaditabeli teisel positsioonil soul’i tähe Rita Ray eelmise aasta novembris ilmunud album “Old Love Will Rust”, mis tõi lauljatarile neli Eesti Muusikaauhindade nominatsiooni. 

Kolmandalt platsilt leiame eelmise pingerea 14. koha omaniku, 18-aastase Ameerika laulja ja laulukirjutaja Billie Eilishi debüütplaadi “When We All Fall Asleep, Where Do We Go?”, millel leiduvad ka näiteks hitid “Bad Guy” ja “All the Good Girls Go to Hell”.  

Nagu juba artikli alguses mainitud sai, on TOP 15-nes lausa neljal korral esindatud Lõuna-Korea seitsmeliikmeline poistebänd BTS. Seda küll vaid ühe albumi, veebruari lõpus avaldatud “Map of the Soul: 7” erinevate versioonidega. 

Apollo TOP 15 (13. märts):

1 Jaak Joala – Oma rada / Колея
2 Rita Ray – Old Love Will Rust
3 Billie Eilish ‎– When We All Fall Asleep, Where Do We Go?
4 Soundtrack – Frozen 2
5 Harry Styles – Fine Line
6 Puuluup – Süüta mu lumi
7 Ozzy Osbourne – Ordinary Man
8 Jaak Joala – Arm mu ainus aare
9 Erki Pärnoja – Leva
10 BTS – Map of the Soul: 7 (Version 2)
11 BTS – Map of the Soul: 7 (Version 3)
12 BTS – Map of the Soul: 7 (Version 4)
13 Eminem ‎– Music To Be Murdered By
14 Andres Roots – Mississippi to Loch Lomond
15 BTS – Map of the Soul: 7 (Version 1)

Edetabel on koostatud Apollo poodide müügitulemuste põhjal ajavahemikul 6.-12. märts.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.