ANSAMBEL ZETOD SAI VALMIS OMA KUUENDA ALBUMI!

Zetod “Traadilda'” (foto: Maris Savik)

Setomaa rokkbänd Zetod sai valmis oma kuuenda kauamängiva – “Traadilda'”. Album talletati kontsertsalvestusena 2. augustil 2019 Setomaal Treski KĂĽĂĽnis ning koosneb lauludest, mida ansambel Zetod on läbi oma 17 tegutsemisaasta esitanud.

“Siin ei ole rokki, siin pole poppi, isegi metalit mitte. Siin on puhas ja ehe UNESCO kultuuripärandisse kuuluv seto leelo,” kirjeldab albumi sisu bändi liider Jalmar Vabarna. “Zetod on leelost sĂĽndinud ja saavad sel albumil taas leeloks, kuid see ei tähenda, et me nĂĽĂĽd pillid põõsasse viskaksime. Teeme ikka rokki ka, aga oleme kĂĽll selle albumi ĂĽle uhkemad kui kunagi varem, sest leelo edasikandmine on olnud meie kõige olulisem väärtus. Lõpuks on kõik meie poolt massidele esitatud laulud ka ehedal ja algsel kujul talletatud,” lisab Vabarna.

“Traadilda'” on juba tänasest kuulatav digitaalkanalites ning ilmub 10. märtsil ka fĂĽĂĽsilisel kujul. Lisaks CD’le käib fĂĽĂĽsilise plaadiga kaasas ka lauluraamat.

Zetod alustavad plaadiesitlustuuri. Kokku toimub 5 kontserti:

10.03 Viljandi Pärimusmuusika Ait
11.03 Värska Kultuurikeskus
12.03 Karksi-Nuia Kultuurikeskus
13.03 Nõuni Rahvamaja
14.03 Sargvere Keskus

Piletid on saadaval Piletilevis ning tund enne algust kohapeal.

Kuula plaati Spotifys:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.