TAAVI-PEETER LIIV AVALDAS VIDEOSINGLI “ABSURD”

Taavi-Peeter Liiv avaldab 20. märtsil albumi “Absurd” ja see on ka albumi nimiloo videosingel. Video režissöör-autor on Ulrike Brett Uukkivi. Videos on kasutatud koostöös Rahvusarhiivi Filmiarhiiviga originaalkaadreid Johannes Pääsukese ja Konstantin Märska filmidest “Karujaht Pärnumaal”, “Retk läbi Setumaa”, “Suur lumetuisk Baltimaal jõulukuul” ja “Tallinna turg”.

Muusika autor Taavi-Peeter Liiv: “”Absurd” on oma vormilt kerge ja meeldejääv lugu, mis sobib hästi tutvustama minu uut loomingut. Tekstilt on “Absurd” satiir, mis kujutab meie ühiskonnas toimuvat huumorit: ükski stand up ei ole naljakam kui ühiskondlik igatsus millegi “vana hea” ja traditsioonilise järele, samal ajal, kui maailm teeb pidevalt uusi tiire uute väljakutsetega.”

Albumit esitletakse 3. aprillil Tallinnas, Von Krahlis ja 4. aprillil Tartu Uues Teatris. Lisaks Taavi-Peetrile kuuluvad live-koosseisu Madis Aesma, Joonas Ärmpalu ja Kristjan Tenso. Külalisena astub kontsertidel ülesse ansambel Vesi Päästab.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.