📊 MUUSIKAPLANEEDI TOP 10: ANNE VESKI SÄRAB TAAS LIIDRIKOHAL

Head Vabariigi aastapäeva! 🇪🇪

Tähelepanelikud MuusikaPlaneedi lugejad on ehk märganud, et sel aastal on meie iganädalast TOP 10-t valitsenud vaid Anne Veski ja Synne Valtri Bandi laulud. Erand ei ole ka alanud nädal – nimelt püsib esikohal Veski esitatud “Imeväärne aeg”, mis kogus 20,6% häältest.

Sel reedel Alexela Kontserdimajas esineva popdiiva Anne Veski singli “Imeväärne aeg” viisi lõi laulja Armin Velgre ning sõnade autoriks on kirjanik, luuletaja ja tõlkija Leelo Tungal. Laul on siinses pingerivis vastu pidanud juba 16 nädalat ja paikneb esikohal kuuendat korda. Palju õnne!

Teisel kohal saame registreerida Synne Valtri Bandi kaks kuud tagasi avaldatud hiti “Teemant”, mille autoriks Vahur Valgmaa. Sel laupäeval, 29. veebruaril esineb lauljatar Synne Valtri koos ansambli Väliharf meestega konkursi Eesti Laul finaalis, kus nende ühiselt esitatud “Majakad” kõlab neljandana.  

Pronksmedali omanikuks on seekord 2018. aastal aktiivselt lugude kirjutamisega algust teinud riimimeister lambandaz, palaga “Sinu juurde”. Muide, möödunud nädalavahetusel üllitas mees juba ka uue singli. Seekord tegi ta koostööd räppariga Wild Disease ja nende pala “Edasi tagasi” on alanud nädala MP TOP 10-ne hääletuse üheks uueks tulijaks. Näis, kas ka see laul pääseb tabeli esikolmikusse! 

MuusikaPlaneedi TOP 10 #244 (24. veebruar):

1 (1) [16] Anne Veski “Imeväärne aeg” (20.6%) 
2 (5) [8] Synne Valtri Band “Teemant” (17.23%) 
3 (2) [3] lambandaz “Sinu juurde” (14.23%) 
4 UUS [1] Ines “Once in a Lifetime (Remake)” (11.99%) 
5 (3) [2] FTF feat. Anette Maria Rennit “Warriors” (10.49%)

6 (4) [2] Nunnu & Rockstar “Rainbow” (8.61%) 
7 UUS [1] Wild Disease “Kus algas me tee” (5.99%) 
8 UUS [1] Lauris Reiniks “Üle linnutee” (4.49%) 
9 UUS [1] Topeltmäng “Minust mööda ei saa” (3.75%) 
10 UUS [1] Clicherik & Mäx feat. reket “Ära tuusa” (2.62%)

Hääli: 267 (aitäh!)

Reeglid näevad ette, et edasi pääsevad vaid esiviisikusse hääletatud laulud ja neile asuvad nüüd konkurentsi pakkuma viis uustulnukat: 

∙ Erki Pärnoja “Soledad”
∙ HUNT feat. LAURA “Kehakeel / Язык тела”
∙ lambandaz feat. Wild Disease “Edasi tagasi”
∙ N.O.O.B “Kaugetel teedel”
∙ Sibyl Vane “Go Baby Go”

Värske gallup ootab hääli lehe paremas servas (mobiiliversiooni puhul lehe allosas) ning läheb lukku pühapäeval, 1. märtsil kell 23:59. Tuld! 🔥

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.