VICTOR CRONE PÄÄSES ROOTSI EUROLAULU FINAALI

Victor Crone Melodifestivaleni 4. poolfinaali hääletustulemusi ootamas … ja siis kui saab teada, et ta on finalist

Laupäeva õhtul toimus Rootsi Eurovisiooni eelvooru Melodifestivalen 2020 neljas poolfinaal, millest pääses finaali ka Victor Crone, kes teatavasti esindas eelmisel aastal Eurovisioonil Eestit looga “Storm”.

Victor Crone on rootslaste konkursi Melodifestivalen 2020 finalist lauluga “Troubled Waters” (kuula artikli allosast), mille autorid on Benjamin Jennebo ja Dino Medanhodzic. Kokku võistles Malmös toimunud neljandas poolfinaalis seitse lugu, lisaks Victorile pääses otse finaali Hanna Fermi pala “Brave”, mis oli kihlveokontorites õhtuse telesaate favoriit (Victor tema järel teine).

Neljandast poolfinaalist pääsesid nö “teise ringi” lohutusvooru Frida Öhrni esitatud “We Are One” ning Ellen Benediktsoni & Simon Peyroni “Surface”.

Rootsi eurolaul valitakse 7. märtsil Stockholmis. Kokku astub finaalis võistlustulle 12 laulu, suurfavoriitideks Dotteri lugu “Bulletproof” ja Hanna Fermi “Brave”, Victor on finaali ennustustabelis hetkel neljandal kohal.

Juba järgmisel laupäeval, 29. veebruaril leiab Tallinnas, Saku Suurhallis aset konkursi Eesti Laul 2020 finaal, kus Crone on esindatud Trafficu loo “Üks kord veel” ühe autorina. 

Victori esinemine Melodifestivaleni 4. poolfinaalis:


Kuula loo “Troubled Waters” salvestatud versiooni:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.