UUE KONTSERDISARJA “MAAKRITÄIS MUUSIKAT” TEINE KONTSERT

Marten Altrov ja Johan Randvere

Maakri Torni büroohoones alustas sellest jaanuarist uus kontserdisari “Maakritäis muusikat”, mille teine kontsert toimub 25. veebruaril, esinevad Marten Altrov ja Johan Randvere.

Kontserdisarja idee tekkis majaomanike soovist ärimajja natuke rohkem kultuuri ja töövälist elu luua. Hoone avar fuajee ja sealne klaver tundusid pakkuvat ideaalset keskkonda kontsertide korraldamiseks.

“Plaanime igas kuus korraldada ühe kontserdi ning meie missiooniks on pakkuda külastajatele erinevaid muusikalisi elamusi,” tutvustab kontserdisarja ideed programmijuht Kertu Aer.

“Maakritäis muusikat” teisel kontserdil astuvad üles Marten Altrov ja Johan Randvere. Positiivsusest pakatav duo on juba 10 aastat koos esinenud nii kultuurimajades, kirikutes, koolides, bensiinijaamades jm. Kontserdil kõlab peamiselt klassikaline muusika, kava on kuulamapanev ja meeleolukas. Marten Altrov ja Johan Randvere esinevad Maakri Tornis 25. veebruaril kell 19:00. Piletid on saadaval Ticketeris.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.