BLACK VELVET & KOIT TOOME AVALDASID REMIKSI LOOST “2020”

Lauri Liiv ja Koit Toome lugu salvestamas (ekraanitõmmis Kanal 2 saatest “Reporter”) 

Hitimeister Sven Lõhmus kirjutas kümme aastat tagasi loo “2020”, mis Laura esituses rääkis kaugest ja käega veel mittekatsutavast tulevikust ning sellest, kuidas me Shanghaisse rongiga tööle sõidame. Reaalsus aga on see, et vaidleme hoopis selle üle, et kas me tulevikus üldse vajamegi rongi, millega saaks kasvõi Riiga sõita. 2019. aasta detsembri lõpus ilmus laulust uusversioon, mida esitavad ansambel Black Velvet ja Koit Toome. Nüüd saab YouTube’is kuulata loo remiksi! 

Sven Lõhmus kommenteeris detsembris: “”2020″ on laul sellest kui hästi suudame tulevikku mõtestada. Aastakümne [2010 – toim.] alguses kui selle laulu kirjutasin, lootsin, et need sünged tuleviku pildid täide ei lähe ja inimlikud väärtused püsivad. Õnneks on nii ka läinud. Black Velveti ja Koit Toome uusversioon räägibki nendest inimlikest väärtustest ja meie tulevikust ehk lastest.”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.