KUULA: NUNNU & ROCKSTAR TULI VÄLJA SINGLIGA “RAINBOW” 🌈

Hinge- ja armastusemuusikat viljelev laulukirjutajatest õe-venna duo Nunnu & Rockstar andis maagilisel kuupäeval 02.02.2020 välja uue singli nimega “Rainbow”.

Duo kommentaar loole: “”Rainbow” räägib ühe hinge teekonnast: muutumisest, kasvamisest, lootusetusest ja ärkamisest. Meie enda sees on terve universum. Kui väljaspool läheb kõik pimedaks ja väline müra liiga suureks, siis ei jää muud üle, kui selle universumi uks avada ning sügavale enda sisse vaadata. Piiluda kõige kaugematesse soppidesse, kuhu keegi kunagi pole näinud, sest pole julgenud, tahtnud või pigem lihtsalt pole osanud vaadata. Kaotada pole midagi, aga võita saab valguse, hingerahu ja suure tõenäosusega ka mõistmise, milleks Sinu hing siia maa peale tulnud on. Ja selle pimeduse vahelt ilmub ka vikerkaar, mis on sillaks pimeduse ja valguse vahel. Meil kõigil on oma vikerkaar. Valust saab alati ilu ja pimedusele järgneb valgus. Alati.”

Värvilist siserännakut ja inspireerivat eneseavastamist!

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.