ANSAMBEL ZETOD AVALDAS MUUSIKAVIDEO “LÄTSI LIINA”

Setomaa folkrokk ansambel Zetod rõõmustas 2018. aastal fänne oma viienda albumiga “Lätsi liina”. Nüüd jõuab albumi promo lõppfaasi, sest juba märtsis ilmub kollektiivi kuues album “Traadilda'”.

Zetod andsid 12-loolise plaadi “Lätsi liina” finišisse jõudmise puhul välja samanimelise laulu muusikavideo. “Kuna meil on viimastel aastatel lubatud mängida alati täissaalidele ja festivaliplatsidele, siis panime vastutasuks kokku video. Materjali kogusime järgmistelt esinemistelt: Viljandi pärimusmuusika festival / Viljandi Folk Music Festival 2019 (Telia Eesti live-ülekanne), Seto Folk 2019, U3 Kontsertklubi live Tallinnas 2019 ning Setomaal Treski Küünis toimunud salvestuskontserdi järgsel rokk-kontserdil,” kirjutas kollektiiv sotsiaalmeedias.

Zetod esinevad järgmisel reedel, 7. veebruaril Tartus Püssirohukeldris. “Peale seda tõmbame traadid võimudest mõneks ajaks välja ja lähme #traadilda edasi,” märgib ansambel.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.