KANAL 2 MUUSIKATABELI EESTI TOP 10 VALLUTAS RASMUS RÄNDVEE SINGEL “YOUNG”

Rasmus Rändvee (foto: Herkki Merila)

Konkursi Eesti Laul 2020 esimeses poolfinaalis võistlev Rasmus Rändvee lugu “Young” lendas Kanal 2 uudistemagasini “Reporter” värskes muusikatabelis Eesti TOP 10 oma teisel nädalal kolmandalt platsilt esimeseks.

“Young” valmis 24-aastasel Pärnust pärit Rasmus Rändveel koostöös Karl-Ander Reismanniga ja on tagasivaade Rasmuse lapsepõlvele. 

Eelmise nädala esinumber, Black Velveti ja Koit Toome ühiselt esitatud “2020” peab seekord leppima teise kohaga. Loo autor Sven Lõhmus on kommenteerinud: “”2020” on laul sellest kui hästi suudame tulevikku mõtestada. Aastakümne alguses kui selle laulu kirjutasin, lootsin, et need sünged tuleviku pildid täide ei lähe ja inimlikud väärtused püsivad. Õnneks on nii ka läinud. Black Velveti ja Koit Toome uusversioon räägibki nendest inimlikest väärtustest ja meie tulevikust ehk lastest.”

Eesti TOP 10-ne kolmandale positsioonile pääses uue tulijana laulja ja laulukirjutaja Artur Rinne projekti Esivanemate Kaja lugu “Ajarändur”

Eraldi äramärkimist väärib veel see, et 32 nädalat (!) paremate seas püsinud Grete Paia singel “Kinni mind püüda saa” langes nüüd üheksandaks ja on seega konkurentsist väljas. Kogu tabelis veedetud aja jooksul jõudis lugu tippu viiel korral. Selle kuu alguses avaldas Paia YouTube’is loo remiksi ning andis teada, et temalt on peagi ka uut muusikat oodata.  

Kanal 2 saate “Reporter” muusikatabel Eesti TOP 10 (31. jaanuar):

1 (3) [2] Rasmus Rändvee “Young”
2 (1) [2] Black Velvet & Koit Toome “2020”
3 UUS [1] Esivanemate Kaja “Ajarändur”
4 (4) [20] Liis Lemsalu “Kehakeel”
5 UUS [1] SHIRA “Out in Space”
6 (6) [15] Tanel Padar “Tartust Pariis”
7 (5) [5] Traffic “Üks kord veel”

8 UUS [1] Zeva & Artjom Savitski feat. Anne Veski “Позади Крутой Поворот”
9 (7) [32] Grete Paia “Kinni mind püüda saa”
10 (2) [2] WIIRALT “Salaja”

Iga nädal lendavad kolm kõige vähem punkte saanud lugu tabelist välja. Nende asemele tulevad uued lood, mis alles jäänud seitsmega võistlema hakkavad. Seekord astuvad võistlustulle kolm naislauljat:

  • Birgit “Sinuga”
  • INGER “Only Dream”
  • Laura-Ly “No No No”

Järgmist pingerivi saab aidata kokku panna siin.

Vanu edetabeleid uurides selgub, et täpselt aasta tagasi oli Eesti TOP 10-ne tipus Elina Borni ja Jüri Pootsmanni duett “Jagatud saladus”, mis veetis pingerivis 32. (!) nädalat. Kahe aasta eest säras esinumbrina Tanel Padari esitatud “Soovin head”, aastal 2017 Karl-Erik Taukari singel “Lähedal” ja neli aastat tagasi riisus koore Gertu Pabbo lugu “Miljon korda”, mis osales konkursil Eesti Laul 2016:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.