KAHURIROKI LIPULAEV LOITS LÄHEB TUURILE JA ILMUMAS ON MITU UUSVÄLJAANNET!

Uuenenud koosseisus Loits pakib täna asjad ja keerab bussinina Leedu suunas. Vilniuses aset leidev “Vilkų Žiema” (hunditalv) festival avab Loitsule üle pika aja uue esinemishooaja. Eelmisel aastal lindistatud Ved Buens Ende laenlugu “You, That May Wither”, mille Portugali Metal Hammer tänavu oodiks täiusele ristis, lõi bändile jalad taas alla ja nüüd ootab ees eelpool mainitud festival ja veebruari kuu lõpus tuur legendaarse Soome pagan-metal bändiga Moonsorrow.

Aga ka see ei ole veel kaugeltki kõik! Kahekümnendal kuupäeval selsinasel kuul ilmusid Ameerikas legendaarse plaadifirma Nuclear War Now! alt vinüülidel kaks esimest Loitsu albumit ning prantsuse plaadifirma Those Opposed Records annab välja Loitsu kolmest 7” EP materjalist ja kahest laenloost koosneva kogumiku “Furor Aesticus : Prelude to Vere Kutse Kohustab”. Taasväljaandeid tuleb Loitsult tuleval aastal veel.

Vilkų Žiema festivali plakat

Tuur bändiga Moonsorrow

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.