UUS KONTSERDISARI “MAAKRITÄIS MUUSIKAT” ALUSTAB HOOAEGA NOORE JAZZBÄNDIGA THE MODERN SERVICE

The Modern Service (foto: Björn Mauritz)

Maakri Torni büroohoones hakkab alates sellest nädalast igal kuul toimuma kontsert. “Maakritäis muusikat” kontserdisarja avapauk antakse Eesti/Rootsi noore jazzbändiga The Modern Service juba homme, 29. jaanuaril.

The Modern Service sündis Rootsis Skurups Folkhögskolas – koolis, kus on teiste seas on õppinud ka näiteks Erki Pärnoja, Mai Leisz ja Marti Tärn. Praegu õpib Skurupis kaks eestlast, kontrabassist Kertu Aer ja vokalist Tiina Adamson. The Modern Service ongi nende kursuse bänd, kuhu kuuluvad veel neli rootslast. Eelmisel nädalal tuuritati Rootis ning sel nädalal jätkuvad The Modern Service’i kontserdid Eestis.

“Mängime omaloomingut ja 21. sajandi jazzlugude seadeid. Võib öelda, et tegu on põhjamaise jazziga,” kirjeldavad Kertu ja Tiina, mis kontsertidel kuulda saab.

The Modern Service esineb Maakri Tornis kolmapäeval, 29. jaanuaril kell 19:00. Piletid on saadaval Ticketeris.

“Maakritäis muusikat” kontserdisarja eesmärk on tuua büroohoonesse rohkem kultuuri ja meelelahutust. Igal kuul soovivad korraldajad pakkuda erinevaid muusikalisi elamusi, esinejaid on jazzist klassikani.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.