EESTIS ON SÜNDINUD UUS MODERNNE LACUNA COIL?

Meloodilist ja modernset metalit viljelev uus kodumaine bänd SOLD esitleb oma teist singlit “Empty Words”. Lugu annab aimu, milline saab olema nende peatselt ilmuv esimene EP album.

Eelmise aasta suvel sai SOLD suurema hoo sisse, kui grupiga liitus naislaulja Anne Arrak kelle võimas ja klaar hääl meenutab Cristina Scabbiat ansamblist Lacuna Coil. Teda täiendab vihase ekstreemvokaaliga Vitali Beresnev kes omakorda sarnaneb legendaarse USA bändi Lamb of God solistiga. Muusika põhi moodustub modernsetest rütmidest ja kitarririffidest.

Pool aastat on bänd kõvasti vaeva näinud ja 28. veebruaril näeb ilmavalgust nende esimene EP.

Täna ilmunud singel ja albumi nimilugu “Empty Words” räägib võimul olevate isikute tühjadest sõnadest/lubadustest ning sellest kuidas alamklassid kõike seda tühjal pilgul taluvad. Inimesed usuvad sinisilmselt kõike mida neile räägitakse ning järgivad nagu lambakari korrumpeerunud liidreid.

Ansambli SOLD ahjusooja singlit saab alates tänasest kuulata kõikidest digitaalsetest kanalitest. Otselink videole:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.