KUULA: TRAD.ATTACK! ANDIS VÄLJA UUE SINGLI “TEHKE RUUMI!”

Tänasest on kuulatav Trad.Attack!’i aprillis ilmuva albumi “Make Your Move” teine singel “Tehke ruumi!”. Uut albumit esitleb bänd 23. mail Saku Suurhallis 360-kraadi produktsiooniga suurkontserdiga.

“Meil on väga hea meel, et saame juba varsti ilmuvat albumit tasapisi tutvustada. Oleme selles maailmas juba poolteist aastat elanud ja iga uue loo väljaandmine on teatud mõttes vabanemine,” kirjeldab Sandra Vabarna.

“Tehke ruumi!” räägib meheleminekuikka jõudnud naisest, kellele jagatakse õpetussõnu, kuidas olla perenaine ja abikaasa. Laulu sõnad ja meloodia pärinevad Saaremaalt Mustjalast ning on salvestatud 1961. aastal. Sõnad kõlavad Maria Koerti esituses. “See laul on inspireeritud pärimusest ja on oma kõlapildilt staadionikontserdile sobilik lugu,” ütlevad bändiliikmed ja lisavad, et tegemist on pop-rock looga, mis sobib nii raadiotesse kui tantsusaalidesse.

Trad.Attack!’i neljas täispikk album “Make Your Move” ilmub 17. aprillil 2020 koostöös plaadifirmaga Made In Baltics. Piletid 23. mail Saku Suurhallis toimuvale 360-kraadi produktsiooniga esitluskontserdile on müügil Ticketeris.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.