KALAMAJAS PRASSITAKSE HUUMORIBLUUSI TAKTIS

Kaisa Ling Thing prassing (foto: Sven Tupits / Fotogeen)

Neljapäeval, 23. jaanuaril tähistab Eesti esimene vodevillibluusiansambel Kaisa Ling Thing juba neljandat korda toimuval prassingul kahekümnendate taastulemist.

Kaisa Ling Thingil on kombeks igal kuul Kalamajas teater-baar-klubis Heldeke! püsti panna üks korralik prassing, kontsertetendus, kus mängitakse ulakat muusikat, saab manustada joovastavaid jooke ja lõõgastuda stiilselt. Rõõmuga tervitatakse nii kõiki austajaid, kes šõud on juba näinud, kui ka neid, kes veel ei teadnudki, et vodevillibluus nende elust puudu on. Kontserdi annab ansambel Kaisa Ling Thing ning seekord tõmbab peo käima stand-up-koomik Aleksandr Popov, Tallinna üks lemmik-turvamehi, kes on muuseas ka TalTechis õigusteadust õpetanud.

Näitleja Riina Maidre käis prassimas ja tundis, et “Kaisa Ling Thing on laval vastupandamatu ja võluv, sest ta on täpne. Ta on muusik, kes tabab tooni. Ta on jutuvestja, kes tabab hetke. Ta on mängija, kes tabab publikut.”

Kaisa Ling Thing on Eesti vodevillibluusi ansambel, mis paneb ühepalju rõhku nii muusikale, sõnumile kui ka šõule. Kasutades sajanditaguste USA bluusinaiste elulugusid ja nende laule ning Aapo Ilvese tõlkeabi, juhib ansambel tähelepanu ühiskonna murekohtadele, mis on jätkuvalt aktuaalsed nendelgi kahekümnendatel. Iga prassing on erinev, kuid sisu on alati skandaalne ning vorm eestikeelne, sädelev ja lõbus.

Proua Ling juhib meesterühma koosseisus Rene Paul klaveril, Argo Toomel kontrabassil ja Peep Kallas trummidel.

Kontsertetendus Kaisa Ling Thing prassing:

Teater-baar-klubis Heldeke (Tööstuse 13, Tallinn)
Algus 19:05 (sissepääs 18:00)
Kestus 3 tundi

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.