ARIADNE TULI VÄLJA UUE TULISE SINGLIGA “QUEEN OF MY OWN”

21-aastane popartist ning laulukirjutaja Ariadne, kelle debüütsingel “Feel Me Now” sai kodumaal kiirelt vaieldamatuks hitiks nii raadiotes kui digikanalites, andis koostöös plaadifirmaga Made in Baltics / Sony Music Entertainment Baltics välja oma kauaoodatud uue singli “Queen of My Own”.

Värske laul “Queen of My Own” sündis koostöös Neea Jokineni, Sami Tammineni ja Martti Hallikuga.

“Martti oli algselt stuudios kaasas, et kogu protsessi filmida, kuid leidis end üsna pea ka laulukirjutaja rollis, selle üle on eriti hea meel, sest tema teab mind kõige paremini ja oskas minu tundeid laulu sõnadesse imeliselt peegeldada,” kommenteerib Liina Ariadne enda elukaaslase osalust loomeprotsessis.

Lugu räägib naise iseseisvumisest ning enda leidmisest, hirmudest vabanemisest ja ühiskonnale vastu astumisest. “Queen of My Own” kirjutamisprotsessile tagasi vaadates oli Liina Ariadne jaoks eredaim moment see, kuidas loomeprotsess teise naisautoriga oli vabastav ning lihtne – tänu sellele joonistus loo sõnum koheselt selgelt välja.

“Lugu valmis maikuus, Helsingis. Seda vahetult enne kui minu eelmine singel “All In” välja tuli ning Martti kolmeks nädalaks Ameerikasse lendas. Kõik tuli väga loomulikult – tänu Neeale ja Marttile sain enda mõtted ja tunded otse laulu valada. Loo ajendiks olid kindlasti emotsioonid, mida sel hetkel tugevalt kogesin. Teeb rõõmu, et kõiki tundeid stuudios välja elades, sai loost omamoodi empowerment just mulle endale. Loodan, et see resoneerib ka teistega sellisel tasandil,” ütleb Liina Ariadne veel lisaks.

Ariadne astub sel aastal üles ka Eesti Muusikaauhindadel, mille raames toimub uue singli esimene live-esitus. Esitust kantakse üle ka suures Eesti Muusikaauhindade erisaates.

Laulu saab kuulata ka Spotifys ja Deezeris.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.