STEPS TO SYNAPSE UUS LUGU “GO AHEAD”

Täna, 10. jaanuaril tuli bändil Steps To Synapse välja uus self released, stand-alone single nimega “Go Ahead”.

“”Go Ahead” jutustab loo kahest osapoolest, kes võnguvad üksteisest erinevatel sagedustel, jättes üksteisele vähe ruumi lihtsalt olla. Suhelge rohkem, olge ausad ning võngutegi samaviisi,” räägib loo autor ning bändi üks solistidest Ivo Leesar.

Kuna päevad on lühikesed ning õues ei kannata olla, veedab bänd hetkel enamuse ajast arvuti ning helikaardi seltsis, et poole aasta jooksul saabuva päikese ning pikemad päevad millegi uuega veel ilusamaks teha. On, mida oodata!

Kuula lugu Spotifys ja jaga ka sõpradega!

Autorid: Steps to Synapse
Mix: Erko Niit
Master: Lauri Liivak
Copyright ja publishing: Steps to Synapse / self release

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.