REGINA UHIUUS OMANÄOLINE SINGEL “OVER”

Artist REGINA avaldas uhiuue ja omanäolise popsingli “Over”. 

REGINA on 23-aastane noor laulja, laulukirjutaja, solist ning manager kodumaises bändis nimega Regina&Band. Kollektiiv on koos olnud ligi 7 aastat ning selle aja jooksul andnud välja ühe albumi ning nii eesti- kui ingliskeelseid singleid, sh loo nimega “Cracked Glass”, mis on osutunud koosseisu edukaimaks teoseks.

Regina on osalenud saates “Eesti otsib superstaari 2018” ning pääsenud edasi eelvoorust, andnud läbi aastate kümneid kontserte, mitmeid intervjuusid raadiotega, esinenud ETV saates “Terevisioon”, TV7 muusikasaates “Muusikapaus” jm.

Neiu on lõpetanud Kiili Kunstide Kooli lauluerialal, läbinud vokaalpedagoogika aastase kursuse WAF Laulukoolis ning õppinud aastaid muusikaproduktsiooni. Hetkel töötab Regina noorsootöötajana Märjamaal ja WAF Laulukoolis, olles seal noorim vokaaltehnika pedagoog.

Ta on tohutu-tohutu muusikafänn ning ei ole olemas ühtegi teist ala, mille vastu oleks tal suurem kirg ning valmidus anda endast kõik, et jagada seda kogu Eesti rahvaga.

REGINA uus ja väga originaalse kõlaga poplugu ”Over” võib tõlkes tähendada nii millegi lõppu kui ka uuesti alustamist, mistõttu sobib ideaalselt aasta algusesse.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.