SCREAMO ALUSTALA JEROMES DREAM (US) ESMAKORDSELT EESTIS!

Kevade alguses külastab esmakordselt Eestit screamo žanri üks rajajaid Connecticutist – Jeromes Dream (US), kes naasesid eelmisel aastal uue albumiga “LP” pärast 18 aastat kestnud vaikust.

Jeromes Dream sai alguse 1997. aastal ühes USA idaranniku keldris ning pärast kahte albumit ja nelja hoogsat aastat põles suure leegiga läbi, jõudes selle lühikese ajaga rajada “skramzi” ja emo-violence’i vundamendi koos Orchidi, Saetla, Pg.99 ja teiste žanri esindajatega. Decibel Magazine on nimetanud neid oma aja “tõenäoliselt üheks originaalseimaks bändiks”.

Ligi 20 aastat hiljem on Jeromes Dreamist saanud hiljuti tekkinud avangardse hardcore punki uue laine eeskujuks ja inspiratsiooniks, valmistades seeläbi tee enda võimsaks tagasitulekuks – uus plaat, ühised tuurid koos Touche Amore, Gouge Away ja Daughtersiga ning esinemised Euroopa tähtsamatel festivalidel.

Kolmas Jeromes Dreami album “LP” on DIY skene järjekordne triumf – 19. juulil ainult annetuste ja fännitoetuste eest välja antud kauamängival jätkavad muusikud žanripiiride uurimist, kasutades selle jaoks hea meelega ka oma järgijate instrumentaariumit.

Jeromes Dream esineb Sveta Baaris 18. aprillil. Piletid on müügil Ticketeris. Soodsamad fännipiletid tulevad müüki Sveta Baari ning Stanford Musicusse alates 10. jaanuarist.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.