SKY PLUS SELGITAS VÄLJA AASTA POPULAARSEMAD LAULUD

nublu

Eesti kuulatuima hittmuusikaraadio Sky Plus aastat kokkuvõtva edetabeli võitis Lewis Capaldi laul “Someone You Loved”. Nõutumaks soovilooks kujunes 5Miinust x nublu hitt “(Ei ole) aluspükse”.

Saatejuht Simon Suviste võttis 28. detsembri edetabelisaates Sky Plus Top 40 kokku 2019. aasta kõige populaarsemad raadiohitid. Edetabelisse jõudsid lood, mida kõige rohkem raadio Sky Plus eetris mängiti.

“Sel aastal tehti Eestis palju head muusikat, aga üht kindlat üüberhitti nagu polnudki,“ ütles saatejuht. “Aasta lõpus hakkas juba minema, Madison Marsi “New Vibe Who Dis” näiteks oli korralik kõrvauss, aga oleks see vaid natuke varem ilmunud, oleks ta ka kõrgema koha saavutanud.”

Raadio Sky Plus aasta kuumimaks looks osutus briti läbimurdeartisti Lewis Capaldi laul “Someone You Loved”. Laul on esikoha saavutanud mitmes riigis, sealhulgas Suurbritannias ja USA’s.

Teise koha aastaedetabelis saavutas Tom Walker “Just You And I” ning kolmanda koha võttis Meduza looga “Piece Of Your Heart”. Enimmängitud Eesti lauluks osutus nublu ja Gameboy Tetrise “für Oksana”. Kuulajate lemmikuid sisaldava Soovisaate aasta soovituim lugu oli nublu ja 5Miinust “(Ei ole) aluspükse”.

Kogu edetabel on nähtav siit.

Raadiol Sky Plus on 283 000 kuulajat nädalas (Kantar Emor kevad-suvi 2019). Sky Plus on seega Eesti kõige kuulatum raadiojaam.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.