KALLE SEPP JA MIKK TAMMEPÕLD AVALDASID PÜHADEMEELEOLUSSE SOBIVA MUUSIKAVIDEO NING TUURITAVAD VEEBRUARIS EESTIS

Kalle Sepp ja Mikk Tammepõld andsid täna välja muusikavideo vendade Urbide palale “Õhtuvarjud”. Veebruaris tuuritab duo erinevates Eesti paikades. Piletid on müügil Piletimaailmas ja Piletilevis.

“”Õhtuvarjud” on nii minu kui Miku jaoks üks väga eriline lugu ning otsustasime selle “Ö” stuudios salvestada,” ütleb Kalle Sepp. Laulu originaalversioon “Homeward Bound” pärineb Paul Simoni sulest, Simon & Garfunkel salvestasid selle esmakordselt aastal 1966. “Kindlasti kuuleb seda pala ka meie veebruarikuisel kontserttuuril. Oleme Mikuga juba kaks aastat järjest veebruaris Eesti erinevates paikades kontserte andnud, kolmanda korraga saab kodumaa sõna otseses mõttes risti-rästi läbi käidud. Kontserdid väiksemates kohtades on alati väga südantsoojendavad ja vastuvõtt on olnud ääretult sõbralik,” lisab ta.

“Seekord jõuame eriti põnevatesse paikadesse nagu näiteks Tohisoo mõis, Navi Seltsimaja, Viimsi Rannarahva Muuseum. Võrreldes eelmiste tuuridega oleme oma kontsertkava värskendanud ning oodata on muhedaid kontsertõhtuid nii rõõmsameelsete kui ka mõtlemapanevate palade saatel,” lubab Mikk.

Kontserttuur saab alguses 6. veebruaril Tohisoo mõisast. Kontsertide algus on kell 19.00, välja arvatud pühapäevastel kontsertidel (Avinurme Kultuurikeskuses ja Viimsi Rannarahva Muuseumis), kus kontserdid algavad kell 17.00. Pileti hind eelmüügist on 12€, kontserdi päeval ning kohapeal 15€.

Tuuri kuupäevad ja esinemispaigad:
6.02 – Tohisoo mõis
9.02 – Avinurme Kultuurikeskus
10.02 – Illuka mõis
12.02 – Navi Seltsimaja
13.02 – Põlva Gümnaasium
16.02 – Viimsi Rannarahva Muuseum
17.02 – Rae Kultuurikeskus
19.02 – Räpina Kultuurikeskus
20.02 – Otepää Kultuurimaja
24.02 – Are Huvikeskus (tasuta kontsert)
27.02 – Tapa Kultuurikoda

Pääsmed müügil Piletimaailmas.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.