APOLLO TOP 15: MILLISED PLAADID JÕUDSID JÕULUDE EEL EDETABELISSE?

Poekett Apollo, mis pakub Eesti suurimat valikut raamatuid, põnevaid filme, meeleolukat muusikat, mänge, kontorikaupu ning palju muud, avalikustas värske albumite müügitabeli. Selle esinumbriks on viiendat nädalat järjest Jaak Joala kogumikplaat “Arm mu ainus aare”.

Jaak Joala (1950-2014) novembris ilmunud kogumikule “Arm mu ainus aare” on mahutatud lausa 29 laulu ning nende masterdajaks oli helilooja ja muusikaprodutsent Glen Pilvre. Plaadi koostaja Olavi Pihlamäe sõnul tutvustab albumile jõudnud laulude valik eri maade heliloojaid. “Eelmiste plaatide muusika valik on ühe või teise kindla suunitlusega. Siin ma võtsin sellise juhtmõtte, et laulud on tervest maailmast. Sellel kogumikul on eri rahvuste laule, siin on inglased, ameeriklased, hispaanlased, itaallased, prantslased, muidugi ka paar eestlaste laulu. Helikeel on esitatud nii, et kogu materjal sobib omavahel kokku ega hakka kuulajat häirima,” ütles ta helikandja esitlusel.

Apollo TOP 15-ne auväärsel teisel astmel asub uus tulija – 18. detsembril 60. sünnipäeva tähistanud laulukirjutaja ja muusikaprodutsent Mikk Targo, kolmikplaadiga “Mikk Targo 60 parimat laulu – 40 esitajat”. Kogumikul kõlavad näiteks sellised hitid nagu “On küll hilja”“Ma olen ju naine”“Vikerkaar”“Tantsupalavik”“Karikakar”“Neiu mustas kleidis” ja teised.

Pronksmedali vääriliselt osteti Apollost jõulude eel Toomas Anni laulude kogumikku, mis veel eelmisel nädalal kõnealuses pingereas seitsmendal positsioonil oli. 

Apollo TOP 15 (20. detsember):

1 Jaak Joala – Arm mu ainus aare
2 Mikk Targo – 60 parimat laulu – 40 esitajat (3CD)
3 Toomas Anni – Eesti Kullafond (3CD)
4 Pets ja Korsten – Jõululori
5 Amor Trio – Amor Trio
6 Robbie Williams – The Christmas Present
7 Coldplay – Everyday Life
8 Curly Strings – Sümfooniline Curly Strings
9 Põhja Konn – Hetk. InSpereeritud Tüürist
10 Tõnu Aav – Onu Remuse jutte 1
11 Margarita ja lapsed – Jõulurahu sinu kodusse
12 Erinevad esitajad – Jõulusuveniir 2015
13 Tõnu Aav – Onu Remuse jutte 2
14 Laulu- ja tantsupidu “Minu arm” 2019 USB pulk
15 Onu Bella – Ma võtsin viina (LP)

Edetabel on koostatud Apollo poodide müügitulemuste põhjal ajavahemikul 13.-19. detsember.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.