ENDISELT TOUGH ENOUGH! VANILLA NINJA ASTUS PÄRAST KÜMNEAASTAST PAUSI TAAS LAVALE

Kolmapäeval, 18. detsembril tähistas Sportland suurejooneliselt oma jõulupidu, kuhu oli paljude teiste seas kutsutud mängima Vanilla Ninja. Üle kümne aasta taas üheks õhtuks kokku tulnud ansambel esitas peol viis lugu, nende seas hitid “Cool Vibes” ja “Club Kung-Fu”.

Trummidel mängis Borka, kitarrist oli Taavi Langi ja süntesaatoril oli lisaks Katrin Siskale ka Taukari bändist Rene Puura, basskitarri sõrmitses Riivo Torstenberg. Ninjadest olid laval Lenna Kuurmaa, Piret Järvis-Milder ja Katrin Siska. Kuna kõikidel peol esinenud artistidel lubati esineda 20 minutit, siis kandsid nad ette viis laulu.

“Kontsert kõlas nii nagu ei olekski pausi olnud. Väga jõuliselt ja kvaliteetselt,” kommenteeris üks kohalolija portaalile Sky.ee.

Tegemist oli ninjade esimese esinemisega pärast kümmet aastat. Esineda loodetakse ka tulevikus, kuid ühtegi kindlat plaani praeguse seisuga pole.

Vanilla Ninja liikmete postitused sotsiaalmeedias:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.