RAADIOS ELMAR ALGAS AASTA PARIMA LAULU HÄÄLETUS

Raadios Elmar toimub ka sel aastal parima laulu hääletus. Võitja tehakse teatavaks 28. detsembril, mil eetrisse läheb aasta viimane edetabelisaade. 

“Elmari laul 2019” valimisele pääsesid need lood, mis on olnud käesoleval aastal saate “Eesti lugude edetabel” esikolmikus kuus või rohkem nädalat. Sedapuhku oli neid laule 10. Parima laulu selgitavad välja raadiokuulajad, kes saavad anda oma lemmikutele võiduks vajalikke hääli.

Nominendid on:

Hääleta siitkaudu (NB! Hääletada saab ühe lemmiku poolt)

Võitja tehakse teatavaks 28. detsembril, mil eetrisse läheb aasta viimane “Eesti lugude edetabel”.

Kõikide hääletajate vahel loositakse välja romantikapaketi V Spa hotellis ööbimisega deluxe toas kahele 3-käigulise õhtusöögiga restoranis Joyce. Õhtusöök on kombineeritud Joyce a’la carte menüü parimatest roogadest (joogid ei kuulu paketi juurde). Auhind sisaldab ka piiramatut V Spa külastust ja duaalmassaaži.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.