KUULA: NO MORE FRIDAYS AVALDAS VÄRSKE SINGLI

Alternatiivroki ansambel No More Fridays tuli kolmapäeval, 4. detsembril välja ahjusooja singliga “I Should’ve Said Yes”.

Laulu “I Should’ve Said Yes” kohta räägib kollektiivi solist Kristi Täheste järgmist: “Maailmas, kus öeldakse “ei” liiga lihtsalt, tuleks tegelikult võtta julgus kokku ja öelda “JAH” mitmetele asjadele! Jah uutele kogemustele, jah armastusele, jah riskidele ning jah õnnelikuks olemisele! Öeldes ei, järgneb sellele… ei miskit. Me ei tea kunagi, mis võimalusi JAH sõna endaga kaasa toob. See võib avada suuremaid uksi kui me eales unistasime! Meie lugu jutustabki sellest, kuidas ühe “ei” ütlemine avas silmad ning pani asjade üle mõtlema ning edaspidi “JAH” ütlema!” 

Kuula lugu Spotifyst:

Bändi eelmine lugu “Downtown” juhtis eelmisel nädalal MuusikaPlaneedi TOP 10 tabelit. Hetkel paikneb laul pingerea teisel astmel.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.