VICTOR CRONE VEEDAB JÕULUKUU EESTIS, SEST LÄHEB SAARA PIUSI & STIG RÄSTAGA TUURILE

Rootsist pärit Victor Crone viibib taas Eestis, sest valmistab ette 20. detsembril algavat kontserttuuri “Pühadetähed” koos Saara Piusi ja Stig Rästaga. Neljapäeval oli Crone külas Raadio 2 hommikuprogrammis, et veidi oma tegemistest rääkida. 

Loomulikult küsiti Victorilt muljeid tänavu Iisraelis toimunud Eurovisiooni lauluvõistluse kohta. Rootslane rääkis, et ta igatseb Tel Avivi, kuigi veetis seal enamus päevadest hotellis ja võistluse toimumise kohas Expo areenil. Siiski käis ta paaril korral ka rannas. Peale metsikut ja väsitavat euromöllu mõtles artist, et puhkab Eurovisioonist mõne aasta, kuid siiski oli kogu see kogemus niivõrd sõltuvust tekitav, et ta võtab 2020. aastal osa Rootsi eurolaulu valimisest – looga “Troubled Waters”, mille autorid on Benjamin Jennebo ja Dino Medanhodzic. Crone astub 22. veebruaril üles Malmös toimuvas Melodifestivaleni neljandas poolfinaalis.

Ka Eesti Laul 2020 trallis on ta kaasategev, Trafficu võistlusloo “Üks kord veel” ühe autorina. Nimelt kirjutas Victor laulu enamus meloodiast. 

Rääkides eesti muusikast, ütles Victor Crone et ta on viimasel ajal kuulanud kõige rohkem Liis Lemsalu pala “Kehakeel”, millel on hea kaasahaarav viis.  

Crone veedab detsembrikuu Eestis, kuna ta läheb koos Saara Piusi ja Stig Rästaga ühisele jõulutuurile “Jõulutähed”, kus neid saadavad hinnatud muusikud Tomi Rahula ja Siim Usin. Kavas on esitada tuntuid ja vähemtuntuid jõululaule, aga ka artistide enda loomingut, mis publiku poolt juba soojalt vastu võetud on. Seetõttu arvab Victor Crone, et läheb esimest korda elus jõuluõhtul restorani.

Kuula Victori aktuaalset singlit, eelmisel reedel ilmunud ballaadi “This Can’t Be Love”:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.