NÕUTUD EESTI PRODUTSENT AVALDAB VISUAALALBUMI

Paljude Eesti raadiotes kuuldavate lugude autor ja produtsent Taavi Paomets (reket, Tanel Padar, Genka, Cartoon, Lepatriinu, Öed, Ott Lepland jne) avaldab juba nädala pärast (10. detsembril) Avoid Dave’i järjekorras neljanda plaadi. Kuid tegu pole vaid muusikaga. Kõik kolm lugu antakse välja koos muusikavideotega.

“Oleme seda EP’d pikalt mudinud ja nüüd saab mahukas protsess omale väärika lõpu. Muusikat sünnib koguaeg ja materjali on palju, aga millal ja mis tingimustel lood avalikkuse ette jõuavad, seda alati ei teagi. Igal asjal oma aeg,” tõdeb Taavi.

Varasemalt on Avoid Dave’i looming pälvinud tunnustust rahvusvahelisel laulukirjutamiskonkursil. 2016. aastal auhinnati tema debüütplaat Eesti Muusikaauhindadel parimaks elektroonika albumiks.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.