📸 GALERII: KONKURSI NOORTEBÄND 2019 VÕITIS KELLY VASK!

Neljapäeval, 14. novembril toimus Tallinnas Vabal Laval konkursi Noortebänd 2019 suurejooneline finaal, kus astusid võistlustulle SK!VE, Kelly Vask, think twice, Polóšywa ja Worn Öut. Võitjaks osutus Kelly Vask, kelle valis välja žürii, mille koosseisu kuulusid Siiri Sisask, Eda-Ines Etti, Daniel Levi Viinalass, Triinu Paomets, Egert Milder ja Kristo Rajasaare. 

Võitja kuulutas välja konkursi möödunud aastane võitja Duo Ruut, kes astus külalisesinejana ka finaalkontserdi lavale. 

Kelly Vask on Viljandis tegutsev muusik, kellel on käimas esimene aasta sooloartistina. Kelly muusika on inspireeritud inimestest – kõikides lugudes on keegi inimene, kas tema ise või keegi, kellele tol hetkel mõtleb. 

Üle kõige meeldib Kellyle juua teed, süüa šokolaadi ja kirjutada. “Selliseid hetki on harva, aga seda magusamad nad on,” sõnab noor muusik.

Vaata fotosid Noortebänd 2019 finaalist:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.